Een hart onder de riem

In de week van hemelvaart deelde het kerkdienstenteam van de Raad van Kerken een fruitpakket uit omdat de tweewekelijkse kerkdienst in Voltawerk al tijden niet door kan gaan. De bewoners reageerden enthousiast en dankbaar vertelt welzijnswerker Wobbina de Boer. De bewoners willen graag de gulle gevers bedanken, dat doen ze dus langs deze weg.
In het fruitmandje zat een vrolijk briefje en ook op de site van de Sa! kunt u er iets over lezen: https://sa24.nl/fruit-van-de-kerken/

De kerken gaan open

Voor velen is het inmiddels alweer lang geleden dat u even in de kerk kon zijn. Helaas zijn voorlopig de gewone diensten nog niet mogelijk. Maar vanaf woensdag 6 mei en donderdag 7 mei gaan we wekelijks in elke gemeente een uurtje de kerk opendoen. Zomaar voor het aansteken van een kaarsje en om eventjes in alle rust te zitten.

Waar en wanneer?
Op woensdagmiddag van 14.30 – 15.30 uur in Mildam en Nieuwehorne.
Op woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur in Nieuwehorne.
Op donderdagmiddag van 14.30 – 15.30 uur in Jubbega

Daarbij doen wij een beroep op ieders verantwoordelijkheidsgevoel:

• Voelt u zich gezond dan bent u van harte welkom; zo niet (verkouden, koortsig), dan is het helaas niet gewenst dat u gebruik maakt van deze mogelijkheid. Voor een telefonisch gesprek kunt u contact opnemen met één van de predikanten: Dingena Hasper (06-44199474) en Piet Hulshof (06-40938222)
  • Houdt de social distancing van 1,5 meter in acht. Daarop zal ook worden toegezien in ieders belang.
  • Wij houden ons aan de regels van de overheid. Dat betekent dat er een beperkt aantal mensen tegelijk in de kerk kan zijn. Op dit moment is 3 mensen in de kerk het maximum. In de kerken is een gastvrouw/-heer aanwezig om u te ontvangen.

Video-challenge:

Van a tot z

De kinderen van de Oosthoekgemeenten
zingen "samen" het lied:
Van a tot z bent U de hoogste Heer.

We hebben nu echt een virtueel kinderkoor!

Kijk en luister maar: